Monday, November 1, 2010

Gunesli bir sabah :)


Dun oglumun cok sevdigi arkadasinin dogum gunune katildik, aslinda dogum gunu cocugunu alip ( ayni haftasonu okuluna katildiklarindan )beraberce dogum gunu evine dogru yol aldik


Partiye katilmadan once dogum gunu kizimiz Beyza ciga hediye almak icin alel acele bir magazaya girdik , daha oncesinden begendigi seyi bildigim icin fazla zaman kaybetmedik,ordan dogruca esimi de laba birakip partimize sonunda vardik..yolda Beyzanin "Esma teyze beni supriz yapabilsinler diyemi sen aldin demesi taa cocukluk yillarima goturttu.. bazı özel zamanlar var ki aynı oyunu oynarken çocukken hissettiklerim bütün canlılığıyla geri döndurebiliyor sonra o an yuzune bakip aslinda kocaman bir insan var karsimda, bir suru bir omur boyu hatirlayacagi duygulari hisleri olan bir insancik... ve daha hassas ve dikkatli olmaya calisiyorum boylece, iste Beyza cigin sorusu bana boyle bir an yasatti ..






Yeni bir ay, yeni bir hafta, yeni bir Pazartesi, yeni bir güneşli sabah :)

2 comments:

  1. Ah esma ah, cok fenasin sen:) serdar abinin gulleri de guzelmis, bi bizimkine ogretemedi su romantikligi:))

    ReplyDelete
  2. Yaa Esra cim onu senden baska kimse ogretemez :) , ugrasmaya deger insaalah rabbim uzun omur verirse daha cook dogum gunleri evlilik yildonumlerimiz var...ben pesetme derim.. 12 yil sonra bu noktaya ulasdik, emin ol yol aliniyor..:))

    ReplyDelete