Sunday, November 28, 2010

Tatilin son gunu :(

4.5 gunluk thanksgiving tatilimzin son gunu.Ziyaretimize Ismail abimiz gelmisti Virginia 'dan, su an geri donus yolunda yolun acik olsun abi.
Bugun anne ogul evde takiliyorz, yarin is basi :( evde gecende aldigimiz keki attik firina ilk defa hazir bir kek deniyoruz,. Kokusu guzele benziyor.Yanina da sicacik cay tam anne ogul keyfi ..
Bu dort gun icinde cekindigimiz resimleri ekliyeyim ,bol resimli bir post olocak bugun :)

bu guvec Esra arkadasimin ellerinden cikma ,carsamba aksamindan ( tatilimizn ilk gunu

Bu hafta acorn adinda kabak aldim daha once gecen haftalarda bir arkadasin yaptigi kabagi begenince tarifini istemistim, bu cins kabakla yapiyormus megerse.. Markette alisveris yaparken karsima cikti ..Denedim hakikaten cook guzel oldu..

Cumartesi gunu ismail abimiz ile havardin kampusune gittik kahve icelim gencleri gorelim diye, hava biraz cik soguk idi ama yapraklar ,insanlardaki tatil hva modu hosuma gitti..

Dun aksamda Lab daki arkadas gecen haftadan hindi pisircem size diyerekden bizi kandirmisti ve onlarda idik.

Bugun ( pazar ) Ismail abimizi ugurladik ve evimizde oturup dinlenmeye karar verdik ( said cik ile ) ama yavasdan yavasdan sklmaya basladi, gecen gun cokdandir denemk istedigim pumpkin cake ( kabak keki) karisimini almistik anne ogul onu yapmaya karar verdik, ama said tek basina yapti ..

pismesini basinda bekledik, cunku inanilmaz bir koku saliverdi tum eve piserken :))

2 comments:

  1. tesekurler esme baci. gercekten de guzel bir tatil gecirdim.her zaman oldugu gibi bir soraki tatlin yolunu gozlemeye basladim daha geri donus yolundayken:)
    birilerini bu kadar icten agirlama bu olsa gerek:) toplam(gidi-gelis)18 saat araba surdum ama , hissettigim tek negatif sey geri donusun buruklugu idi, her zaman oldugu gib........

    Allah ustune hayir yagdirsin.......

    ReplyDelete
  2. Saol Ismail abi iyiki varsin , inan bu memelekette ailem den biri gibi dayanaklarimdansin...
    bekliyoruz dort gozle gelecek ayi...

    ReplyDelete