Wednesday, November 3, 2010

Asure yummm :)


Resim Pazartesi aksamindan


hava kapali ve soguk buralarda..Sisli puslu kuru ve soguk birkac gundur. günlerdir gec yat erken kalk. Bünye iyice afalladi bugün üzerine bogaz agrisi, en kisa zamanda humidifier almaliyim.. Bu yeni evim de , millatdan once kalma uflemeli sekilde bir tuhaf isitma sistemi var.. gece bir ara kalktigimda yutkunamiycam sandim ,neredeyse boguluyordum ..biraz nem olsun diye dun camasirlarimi yikadikdan sonra kurutma makinesine atmadim sonra bir kacini Said cigin odasina ,bir kacinida bizim yattigimiz odaya serdim ve sanirsam faydasi oldu ,daha iyi idim bu sabah.
Sabah erkenden isde aklima geldiki bugun green card a basvuru tarihinin son gunu , Alel acele resim cek , sonracima boyutlarini ayarla ( saolsun arkadas ugrasdi) sonra kardesmin ki en son ablaminki vs derkn son 3 dk kala basvuru yapmis olduk, hadi hayirlisi bakalim
L abdan biir arkadasimiz ve esi geldiler , cok sasirdim. neden diyeceksiniz, cunku evime bayyadir misafir alamiyorum, aslinda hemen her gun misafirimiz olsun istiyoruz ailecek ,ozellikle Said ,hemen her gun aksam 6 gibi onu
okuldan aldigimda ( saati belirtmemin sebebi sabah 8 den bu saate kadar okulda ve ogleden sonra bir suru aktivitelere katilmis yorgun biri olarakdan dialogumuz soyle devam etmekte )
- anne , nereye gidiyoruz ? ( henuz okuldan yeni ciktik ve arabaya biniyoruz)
- oglum tabiki evimize.
-bir yere gitmeyecekmiyiz bugun ?
- kesin ve net bir sesle " hayir Said bir yere gitmiyoruz"
- o zaman bize birilerini cagirdinmi?
_ hayir oglum .
_ yaa anne :((

Simcik neye sasirdim onu anlatayim, bu arkadaslara esim film seyredelim demis ( izledikleri bir filmin 2. si dvd ye dusmus). Hemen gun ayarlayalim demisler , ee yarin aksam olsun denilip kararlastirildiginda , ee bize gelin demis Ragan , esimde yaa Said yatmasi gerekiyor bize gelin o yatar yatmaz seyrederiz demis ..ve bugun guzel bir aksam gecirdik hepbir, filimden once Ragan ve Said biraz yeni aldigi oyunu ile oynadilar sonra hikaye okudular ve uyudu bizim ufaklik, saat 8 bucuk gibi filme basladik.. sasirilcak sey nerde diyorsunuz hala. Bu arkadaslarda samimi arkadaslarimiz ama benim anlamadigim bizim turk arkadaslarimiza defalarca lutfen goruselim vs desekte bir turlu olmuyo. Dusunuyorum ve de esime sk sk soruyorum , insan evine cagirmasi ayipmi oluyor acaba yani ayagina cagiriyor mu oluyo ?ilk once yada biz size gelelimmi demek mi lazm ,esimde oylesi daha nahos diyor gelelimmi vs , bence davet etmek daha mantikli ama kimseden ses yok.. Ama ben alistim artik Amerikanin bu haline, herkes bir yogunluktur garipliktir gidiyor.
neyse iyice depreslesmeye baslamadan keseyim , bugunluk bu kadar yeter .hem saat iyice gec oldu ..
kisa zamanda gorusmek uzeree..

3 comments:

  1. tama ben artik her hafat sonu geliyorum, gunah benden gitti. gerci burdan 10 saat suruyo ama yollar bana viz gelir , maksat muhabbet olsun:)

    ReplyDelete