Wednesday, February 16, 2011

Itiraf


Uzun sure evde kaldigim zaman lar ( Said cigimin bebeklik yillari ) cok sklmistim ve Allahim oyle bir yogunluk ver ki zaman su gibi akip gecsin ve Turkiye ye gitme vaktimiz gelsin.. Simcik dusunuyorumda cook ahmaklik etmisim soyle deseymisim allahim soyle guzel partime bir is nasip et, anladimki bu isimden sonra beni asil calismak degilde sosyal olabilcegim yani asil kendi meslegime asigim.. Ilk calisma tecrubem oyle idi ve tadi damagimda kalmis, su an hakiaten nimet icindeyim , bir cok kisinin bulunmak istedigi yerdeyim ama su bir gercek ki ,insan istedigi seyle ugrasmali .Ben kesinlikle scientist ruhunda degilim, onumde cok guzel ugraslar deneyler oluyor ama beni sarmiyor,baskalari gibi heyecanlanmiyorum.. Ben de ticari ruh , ogretmenlik ruhu var.. kesin karar verdim ben Turkiyeye dondugumde egitim merkezi ( after care ) acacam ve buna yonelik dersler sectim. Bu arada cook istedigim bir sey daha nasip etti rabbim ve mastera kabul aldim ilk dersim bu hafta , cok heyecanliyim, burada ki ilk dersim olacak.. Insaalah yormaz beni. Bu aralar hakikaten cok yogunum ,o kadar cok isterdim ki annemin veya ablamin buralara yakin olmasini :(
iste boyle is yerinden hizlica bir yazi
sevgiler

11 comments:

  1. ay caniim, bizim fotolarimizi da asarmis oraya, ben de is bulayim soz ben de asicam:)
    tam dayakliksin esma, is buldun, mastera da basliyosun, sana hic yaranilmiyor. bu son cumle 5 sene onceki esmadan geldi, icime mi girdi ne? :))

    ReplyDelete
  2. Ewet Esra icine giren esma bazen benim icimdende deyiverio ayni seyleri, ama hakketen bu 3 gundur iflas etmis bir insanimsi seklinde gidip geliyorum walla.
    Resimlere gelince hemen hemen bir senedir var ,renkli print le cikarmistim senin flickrdan..Hosuma giden bir resim :)))
    Sen nerdesin aldin yeni arabani hic sesin cikmiyor, merak etme cizmiycem arabani :))

    ReplyDelete
  3. heyyt be esmaya da bu yakisirdi, simdi sakur sukur odevlerini yaparsin artik yada yaptirirsin:)aldim dedikodulari, saka bir yana esmacim tebrikler, Allah herseyi gonlune gore versin bacim

    ReplyDelete
  4. cuma aksami benim arabayla gidelim o zamanda bi siftah et :)

    ReplyDelete
  5. etud merkezi fikrinize bayildim hocacim siddetle destekliyorum turkceci hazir ve nazir sizi bekliyor.. bugun betulle bulustum kulaklarinizi cinlattik betul de bu fikre bayilcak bence, matematikci de hazir yani :) :)

    ReplyDelete
  6. Tuba'cim siz varsaniz varya sirtim yere gelmez, eee soyle betule cok calistirmadim onu trigonometriye .. meyvesini yiyelim ins dimi..
    saka bir yana yazilarimi demek takip ediyorsun cilli ogrencim.. yaa hala inanamiyorum benim minik ogrencilerim buyumus ogretmen olmus, sevinemiyorum biliyormusun , demek bayya yaslanmisim :((

    ReplyDelete
  7. her alanda takipcinizim hocacim :)
    yaslanmisim diye dusunmeyin sakin sizin ruhunuz genc yasiniz da genc zaten de :) siz ogretmenlige erken baslamistiniz e cok sukur biz de erken basladik ondan boyle oldu dedim ya her alanda takipcinizim :)

    ReplyDelete
  8. kolay gesin Esmacigim, insanin sevdigi seyi yapmasi gercekten cok onemli! guzel haberlerini duyduguma sevindim, hayirli olsun insh.

    ReplyDelete
  9. Kesinlikle oyle sumuklu, bir hesapliyorsunki Neredeyse omrunun 3 de 1 i calisdigin isle , eger. Calisirken faydali oldugunu dusunuyorsan hele deki lezzet. Aliyorsan ne ala , diger turlu cok yazik olur.. Cok tesskkur ederim tekrardan sumuku

    ReplyDelete