Friday, September 23, 2011

Kelebek , kelebek ....

Ben cook severim kelebekleri , cok istemisimdir gercek kelebek tablosu almayi ama hep icim gitmistir acimisimdir....Kanima girdi cafenohut sonunda, bende print edip sahteler ile birseyler yapayim dedim , dedim ama ne yeri nede zamaninda ( labda her gecen aaa ne guzel diye sorunca isin acikcasi biraz utandim millet deneylerle ugrasa dursun Esma kelebeklerle :))

7 comments:

  1. Nohut Net ortamını kelebeklerle donatacak anlaşıldı :)

    ReplyDelete
  2. Esmam seviyorum seni de, kelebeklerini de:) İlter burdayken Filizler'e gittik. Amanın pek burkuldu içim.. sizi hatırladım. Garip değil mi, :)

    ReplyDelete
  3. Muhabbet sofrasi yani tek degilim dimi, bazen kendimi kucuk kiz hissediyorum ve boyle seylerle mutlu olanlari gorunce diyorumki yanliz ben degilim boyle :))
    Deli Annem gecen gun blogunda takildim sana :) biliyorum hislerinin samimiyetini, insan bazen boyle okyanus otesinden de olsa ,sanal alemde de olsa elektrik uyusmasi derler ya oyle bir sicaklik olusmustu sana , ve de gorustugumuzdede dedimki keske oralarda olsam. Inan ablam bile sasirdi cekingen ben senle sanki uzun suredir dertdasiz gibi algilamis. Su an blog dunyasi ile alakasi olmayan ablam yazilarini okuyor :) opuyorum ufakliklari ve seni..
    bu arada bana emailime attigin o sicak emaile cevap veremedim ama coook hosuma gitmisti cok , yuzumu guldurdun..

    ReplyDelete
  4. kelebekleri sevdigini blog sayesinde ogrendim! cok guzel gorunuyorlar, kolay gelsin!

    ReplyDelete
  5. harika bir tasarım olmuş::)
    ellerine sağlık canım...
    takipçisiyim bu güzel paylaşımlarının...
    bende beklerim sayfama.
    sevgilerimle...

    ReplyDelete
  6. güzel olmuş canım emegıne sağlık

    ReplyDelete
  7. Kekik hos geldin sayfama , gezdim gordum sayfani cok begendim hepsini, Antalya li olusun hemen beni benden aldi, coook sevdigim bir arkadasim Antalya Serik li . Kimi tanisam Antalyai hemen o gelir aklima , onun sicakligi samimiyeti..tekrardan hosgeldinn:)

    Zeymuran cim tesekkur ederim sayfami begendigin icin. senide en kisa zamanda ziyaret edecegim . sevgiler

    ReplyDelete