Wednesday, December 15, 2010

Said cik kayiyor

Bu ara cok vaktim kalmiyor oglusla beraber takilmaya.Havalar iyice sogudu ,bazen disari cikip birkac tur atip geliyor idik.
Ama pazar gunune cok iyi kayamasakda ice skating yapmaya gittik, bu sefer anladim ki ben cok seviyorum buz paten kaymasini, insaAllah ocak basi beraber kursa yazilacagiz anne ogul.. Cok rahatladigimi hissetdim paten sonrasi.Severek yaptigim sporlari belirlemeliyim en kisa zamanda, hepden kilo almaya basladim da son gunlerde :(

2 comments:

  1. merhabalar:)
    bende benim ikizlerle gecen hafta gittim ice skating'e. ilk kez! kizim aglamaktan piste bile cikmadi.kenarda oturdu arkadasimla birlikte. Oglum ise beni bir turlu birakmadi. orada bir hoca ile anlasmistim ogluma ders versin diye yarim saati 35$. ama velet elimi birakmadi, gitmedi kizla. bende bir daha ki sefere hem bana hem ogluma ders vermesini bugun cok bunaldigimi ve ilk denememiz oldugunu soyledim. Acikcasi dusup de comleyi kirmaya korktum:) sonra kim bakar iki bebege gurbet ellerde.
    bu arada bende ny'da yasiyorum. Kuaybe'deki yorumdan sonra geldim ziyaretinize:)

    sizin tek oglan mi? oyleyse diger kucuk hanim kim?
    saglicakla...

    ReplyDelete
  2. Merhaba , birkac gundur yogunlukdan hic giremedim bloguma. Yani yazinizi yeni goruyorum, hosgeldiniz.Isin acikcasi insan bir hos oluyor yazisinin okunup karsiliginda yorum almak. Yeni arkadaslara yelken acma adinda guzel bir sey bu blog.O kadar cok blog gezinmisimki gecen aylarda is aralarimda bazen su kisi napiyor iyi oldumu, tasinacaklardi yerlestilermi vs vs.. Bir gun tanismak da olur belki diye guluyorum kendime .
    Evet benim bir oglum var ablasi 6 yasinda . Diger kiz ise arkadasimin kizi, arkadasin ilk deneyimi oldugu icin kizini biraz ben gezdirdim pistde :) O kizcagizda ilk 15-20 dk kadar aglamakli girmiycem diye inad etti ama sonra sonra iceri girdi, sizin adina uzuldum ilk deneyimde ders almamak lazm diye dusunuyorum cocuklara. Cunku korkuyorlar ve bizde ucret odedigimiz icin istiyoruzki hemen girsin. ama bence pes etmeyin bir dahakine ders almadan gidin deneyin sonra ders alin. uygun olsun isterseniz bence cragslistden ikinci el ice skate alin 20 $ civari bol bol gidin derim ucretsiz pistlere..
    cok memnun oldum tanisdigimiza
    sevgiler

    ReplyDelete