Sunday, May 27, 2012

Karma Karisik Duygular..

Uzun sure oldu yine girmeyeli , her resim cekisimde aklima geliyor bunu bloguma ekliyeyim vs diye ama yok duzenleyeyim oynayayim  vs derken hep kaliyor .. Bu ara cook yogunum gitme telasesi basladi , icimde ki duygu karmasasi o kadar beni agirlastiriyorki evi toplamama ..  Onu alayim bunu atayim bunu suraya vereyim , bir yandan siparisler . Ayrilma gitme dusuncesi her ne kadar coook arzuladigim bir sey olsada bir huzun coktu su son haftalarda , en cok da biletime bakarken. Amerikada ki 10 . yilim bitiyor ve hep bu gidecegim gunu bekledim , insaallah  her ayrildigim eyalet gibi olur , her ayrilisimda cook ozlerim dedim ama cok sukur arkadaslarin dostlarimin disinda hic aramadim geriye bakmadim, Insaallah bu seferde oyle olur dua edin olurmu..


Ama Boston i kesinlikle sehir olarak ozleyecegim orasi kesin ...

Bu hafta aslinda gecen hafta sonu burda iki arkadasim ile delilik yapip cocuklari birakip kiz kiza New york a kactik , hemde bir gece de yatili kaldik , tam bir cilginlik idi , iyikide yaptik.. Geriye baktigimda yuzumu gulduren gunlerden olacagini simcikden hissediyorum. Iyiki varsiniz  Esra , Munire. Hatta baska bir deli daha katildi bize sonra .. Guzel bir hafta idi anliycaginiz...
New york seyahatimizden resimler eklim ve kacayim ben..



Iyi haftalar , mutlu ,huzurlu gunler herkese.

9 comments:

  1. süper bır kacıs olmus bu ..ne güzel ne güzel..fotolarda sahane..

    ReplyDelete
  2. Nohut odam valla bu kacis gercekten superdi. Universite yillarima hatta liseli yillarima dondum o anda desem daha dogru olur .Arada boyle kacamaklar insani tazeliyor ..

    ReplyDelete
  3. Hersey gonlunce olsun...buradan. Donenler icin soledigim tek sey rabbim buralari aratmasin...her isiniz kolayca olsun insallah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin insallah , insan ne burda olabiliyor ne de gittikden sonra orda.. Cok zor isimiz hakikaten.. ama burda kalma fikrini bile goturemiyorum artik.. dua edin insallah.

      Delete
  4. Bende gezmek istiyorum. Bende bekliyorum www.bakbuharika.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kim tutar seni ,atla gel :)) kismet Turkiye de gezeriz belkide...

      Delete
  5. Hayirlisi olsun insallah, hepimiz insallah bir gun donecegiz :) sen gidiyorsun darisi bize olsun.

    ReplyDelete
  6. Yolunuz acik olsun ve her nereye cikarsa ciksin, hayirli insnlarla karsilasin ins. Kolay gelsin...

    ReplyDelete